SUPPORT

Veelgestelde vragen

Klantenservice

Voor al uw vragen met betrekking tot Ekselans Trading kunt u bellen naar ons klantenservice nummer. Deze is van maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00-17:30. Verder kunt u ten allen tijde een e-mail naar ons sturen.

Bestellen

Heb ik garantie op de producten die ik bestel via de webshop?

Bij aankoop van artikelen in de webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van de webshop.

Ik heb geen bevestigingsmail en/of Track & Trace code ontvangen. Wat nu?

Als u de e-mail(s) niet kunt vinden in uw inbox, raden wij aan om eerst uw spam- of reclamefolder te checken. Is de mail ook hier niet binnengekomen? Neem in dit geval contact op met de klantenservice.

Zijn de prijzen die op de website staan inclusief BTW?

Ja, alle prijzen van de producten in de webshop zijn inclusief BTW.

Bezorgen

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Uw bestelling uit de webshop wordt bezorgd door PostNL of DHL. Zodra de bestelling bij de vervoerder is aangeboden ontvangt u een verzendbevestiging inclusief een Track & Trace code waarmee u de bestelling verder kunt volgen.

Retourneren

Wat is het retouradres?

Gebruik voor het retourneren van uw bestelling altijd de retoursticker die u onderaan het retourformulier vindt. Het retourformulier vindt u bij uw bestelling. Mocht u de retoursticker niet meer hebben, dan kunt u het volgende retouradres gebruiken:

Ekselans Trading
Osdorpplein 384
1068 EV Amsterdam

Betalen

Hoe weet ik zeker dat mijn betaling gelukt is?

Na het doorlopen van het betaalproces wordt u teruggestuurd naar de webshop en krijgt u een pagina te zien met de melding of de betaling gelukt is. Ook ontvangt u een e-mail met een bevestiging van uw bestelling en betaling.

Overige

Wat is mijn ordernummer?

Het ordernummer is een combinatie van de letters ‘EK’ en 4 cijfers. Uw ordernummer vindt u in uw bestelbevestiging, op uw factuur en op de pakbon.